Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




duminică, 31 martie 2013

Uchi / Oshi / Nade te Chiryo ho – Mangaiere / Apasare / Conturare

 
Uchi te, Oshi te și Nade te Chiryo ho sunt trei metode de masaj legate de ampuku / shiatsu.
Uchi te implică atingerea cu buricele degetelor sau mângâierea (nu pălmuirea) cu palmele folosind o forță de apasare de la ușor spre mediu. Tehnica se încadrează printre cele “deschise” fiind folosită pentru a ajuta la stimularea și încurajarea energiei pentru a curge în flux continuu și poate fi utilizată pe zonele cu blocaje energetic, inhibate sau care stagnează.
Oshi te presupune apăsarea cu palmele mâinilor sau cu buricele degetelor. Oshi te este o tehnică a relaxării aplicată indeosebi în zonele cu senzașie de rigiditate sau cu senzații de constricție.
Nade te implică conturarea sau perierea cu ajutorul mâinilor într-o direcție liniară ori circulară. La fel ca și Uchi te, Nade te este o metodă “deschisă”, aplicată pentru a ajuta la stimularea și încurajarea fluxului energetic.
Dacă folosește una din aceste metode, terapeutul trebuie să fie conștient de curgerea Reiki în zonele pe care se lucrează.

sursa: traducere din www.aetw.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu