Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




marți, 27 noiembrie 2012

Shuchu Reiki - Tratament Reiki in grup


Shuchu Reiki implică un grup de practicanți Reiki lucrând împreună pe un singur pacient.
Acest lucru poate fi făcut pentru o scurtă perioadă de timp, iar „intensitatea” tratamentului este cu atât mai mare cu cât sunt implicați mai mulți practicanți (totuși, este discutabil dacă o intensitate sporită este sau nu  necesară pentru a avea un tratament mult mai eficace).
O versiune a grupului de tratament obișnuită în anumite stiluri de Reiki din occident, implică un număr egal de practicanți ce lucrează pe fiecare parte a corpului pacientului și un alt grup lucrând asupra capului. În vreme ce scopul aici este simetria tratamentului, totuși aceasta nu este absolut necesară.
Dacă nu sunt suficienți oameni pentru a acoperi toate pozițiile atunci când se lucrează pe fața sau spatele pacientului, (îndeosebi când se folosește metoda punerii mâinilor într-un număr mare de poziții), întocmai ca la tratamentul standard pe un singur pacient, practicanții se pot roti efectuând succesiv și celelalte poziții.

sursa: traducere din www.aetw.org
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu