Tratamente Reiki


TRATAMENTE REIKI - TERAPIE COMPLEMENTARA

Lumina Universului actioneaza binefacator pentru oricare dintre noi, Reiki fiind o metoda traditionala prin care putem ajunge la Ea. Este binecunoscut dictonul "Veniti de luati Lumina". Primiti-o in sufletul vostru si bucurati-va de ceea ce simtiti...




vineri, 19 octombrie 2012

Reiki Mawashi - Cercul Reiki

Reiki Mawashi este o meditație de grup în care are loc o circulație a energiei.
În occident, Reiki Mawashi este denumit adeseori Cercul Reiki pentru că presupune existența unui grup de practicanți Reiki care stau așezați în cerc.
De fapt, sunt cunoscute două tipuri de metode ale Reiki Mawashi.
Prima dintre ele presupune ca cercul de practicanți să fie astfel dispus încât o persoană să stea cu spatele în fața altei persoane.
Astfel, persoana din spate își așează mâinile pe umerii persoanei din fața sa aplicând o presiune ușoară cu buricele degetelor pe umerii acesteia, iar practicanții caută să se piardă în conștientizarea fluxului de energie ce se revarsă de la persoana din spate către fiecare dintre ei.
În ce-a dea doua metodă de Reiki Mawashi, fiecare practicant stă poziționat cu fața către mijlocul cercului ținând palma mâinii stângi îndreptată în sus, iar palma mâinii drepte îndreptată în jos.
Fiecare practicant plasează palma mâinii drepte deasupra palmei mâinii stângi a persoanei din dreapta sa, iar palma mâinii stângi sub palma mâinii drepte a persoanei din stânga sa. În unele variante ale acestei metode, în locul unui contact fizic cu persoanele din ambele părți, practicanții își țin mâinile la o distanță mică una deasupra celeilalte.
Astfel, toți practicanții sunt conectați formând un lanț sau un cerc.
Percepută pe măsură ce intră prin chakra coroană, energia curge de jur împrejurul cercului, în direcție inversă acelor de ceasornic, adesea crescând până la nivele considerabile de intensitate.
(Unii spun că atunci când se face această metodă de Reiki Mawashi sub forma efectuării unui tratament, un maestru Reiki ar trebui să se afle în mijlocul cercului direcționând/îndreptând fluxul de energie Reiki către un scop bine stabilit).
În Jikiden Reiki, - unde o versiune a acestei tehnici este predată la început ca formă de ajutor pentru ca elevii să perceapă fluxul de energie, - se numește mai degrabă Okuri decât Mawashi.

sursa: traducere din www.aetw.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu